2012 YGS SONUÇLARI AÇIKLANDI !!!

20.04.2012 13:08

ÖSYM'den yapılan basın duyurusuna göre 1 Nisan 2012 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavının (2012-YGS) sonuçları bugün saat 06.00'da açıklanmıştır.

 

Adaylar sınav sonuçlarını https://www.osym.gov.tr veya https://sonuc.osym.gov.tr internet adreslerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. 2012-YGS Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

 

Sınava giren adayların soru kitapçıkları ile cevap kâğıtları bugün saat 16.00’dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da https://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

 

Sınav sonuçalrınızı öğrenmek için lütfen tıklayınız.
 


https://www.tomarzalisesi.k12.tr/